Nutriční hodnoty (Švej - žužu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
| Tuky | 22,93 g |
| – nasycené | 5,53 g |
| – nenasycené | 10,62 g |
| –– mononenasycené | 8,46 g |
| –– polynenasycené | 2,16 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,52 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,63 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| trochu trochu pepře | Pepř černý | |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru krystal | Cukr bílý | 6 g |
| 2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |