

Pekařské brambory
Suroviny
- Na jednu porci:
- brambory
- 2 lžíce strouhanky
- 20 g másla
Postup přípravy receptu
Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky nebo na kusy asi 2x2 cm.
Na pánvi opražíme strouhanku na másle, přihodíme kousky brambor a osmahneme do světlehněda.
Poznámka od kuchařky
Na obrázku jsou jako příloha k rostbeefu (kupovanému a ohřátému).
Takto ideálně "ohřejeme" brambory předem vařené.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pekařské brambory
-
Bezva nápad. Brambory na talíři vypadají zajímavě. Hello, ty jsi studnice fantastických receptů a nápadů.
Jak vždy- bodík.
-
Děláme, znám od babičky. Dávám bodík je to dobrůtka a trošku změna zas
-
Děkuji za bodíky a aby se nerozvinuly komentáře směr rostbeef, tak jsem se přiznala a doplnila tam, že je kupovaný. Občas na něj natrefím, někdy je obalovaný v pepři. Nikdy mě předtím nanapadlo ho dát jako hlavní jídlo, vždycky se sní studený. Potřebovala jsem nějakou rychlovku a bylo to moc dobré. To na obrázku je 10 dkg a bohatě to na 1 porci stačilo.
-
Dobrý nápad, ale také jsem myslela, že je to šunka
-
Tak to já taky myslela, že je to šunka
,ale fakt super nápad i bez rostbeefu
-
-
To jsem si ani nevšimla, že je to rostbeef...vypadá na té fotce nějak moc růžově a "vepřově". Kdykoli jsem ho dělala nebo si ho objednala, byl spíše dohněda...prostě jako kvalitní hovězí
. Ale fotografie může zkreslovat...
-
tak ten roastbeef vyzera naprosto dokonalo...samozrejme aj priloha...ale ja sa priznam, ze viac slintam na to masko
-
Bezva nápad...k uložení
. Brambory ráda zkouším upravovat na nejrůznější způsoby a tenhle vypadá opravdu dobře!!