Pekařské brambory

Hella Kuchařka:

Přílohy 9 názorů

59

Suroviny

Na jednu porci:
brambory
2 lžíce strouhanky
20 g másla
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky nebo na kusy asi 2x2 cm.

  2. Na pánvi opražíme strouhanku na másle, přihodíme kousky brambor a osmahneme do světlehněda.

Poznámka

Na obrázku jsou jako příloha k rostbeefu (kupovanému a ohřátému).

Takto ideálně "ohřejeme" brambory předem vařené.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pekařské brambory

  • Sodovka Sodovka

    Bezva nápad. Brambory na talíři vypadají zajímavě. Hello, ty jsi studnice fantastických receptů a nápadů.:yes::yes::yes: Jak vždy- bodík.

    Odpovědět

  • eblan eblan

    Děláme, znám od babičky. Dávám bodík je to dobrůtka a trošku změna zas:-)

    Odpovědět

  • Hella Hella(autorka receptu)

    Děkuji za bodíky a aby se nerozvinuly komentáře směr rostbeef, tak jsem se přiznala a doplnila tam, že je kupovaný. Občas na něj natrefím, někdy je obalovaný v pepři. Nikdy mě předtím nanapadlo ho dát jako hlavní jídlo, vždycky se sní studený. Potřebovala jsem nějakou rychlovku a bylo to moc dobré. To na obrázku je 10 dkg a bohatě to na 1 porci stačilo.

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Dobrý nápad, ale také jsem myslela, že je to šunka :-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Tak to já taky myslela, že je to šunka:-O,ale fakt super nápad i bez rostbeefu :-p:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

  • Eliza Eliza

    To jsem si ani nevšimla, že je to rostbeef...vypadá na té fotce nějak moc růžově a "vepřově". Kdykoli jsem ho dělala nebo si ho objednala, byl spíše dohněda...prostě jako kvalitní hovězí :-). Ale fotografie může zkreslovat...;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tak ten roastbeef vyzera naprosto dokonalo...samozrejme aj priloha...ale ja sa priznam, ze viac slintam na to masko

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Bezva nápad...k uložení :-). Brambory ráda zkouším upravovat na nejrůznější způsoby a tenhle vypadá opravdu dobře!!

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: rostbeef recept rostbeef roast beef recept pekařský řízek příloha k rostbeefu rostbeef video rostbeef příloha roastbeef recept rostbeef video recept brambory obrázky brambory obrázek babicovy recepty 16.5. babicovy dobroty 16.5. roastbeef video recept babicovy dobroty recepty 16.5. rostbeef recepty obrázek brambory pekařské tyčinky recept pekařské tyčinky recepty video rostbeef

Zapomněl/a jsem heslo