Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pekařské brambory

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hella Hella

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 051 kJ /
251 kcal
Bílkoviny3,14 g
Tuky16,85 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy21,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky nebo na kusy asi 2x2 cm. Krok 2: Na pánvi opražíme strouhanku na másle, přihodíme kousky brambor a osmahneme do světlehněda.

Zveřejněno 16. 5. 2009

Poznámka autorky Hella

Na obrázku jsou jako příloha k rostbeefu (kupovanému a ohřátému).

Takto ideálně "ohřejeme" brambory předem vařené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pekařské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zm4r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pekařské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zm4r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Dnes jsem brambory vylepšila tím, že jsem je obalila ve strouhance promíchané se sýrem a hodila pod gril. Přidala jsem fotku.

Bezva nápad. Brambory na talíři vypadají zajímavě. Hello, ty jsi studnice fantastických receptů a nápadů.:yes::yes::yes: Jak vždy- bodík.

Děláme, znám od babičky. Dávám bodík je to dobrůtka a trošku změna zas:-)

Děkuji za bodíky a aby se nerozvinuly komentáře směr rostbeef, tak jsem se přiznala a doplnila tam, že je kupovaný. Občas na něj natrefím, někdy je obalovaný v pepři. Nikdy mě předtím nanapadlo ho dát jako hlavní jídlo, vždycky se sní studený. Potřebovala jsem nějakou rychlovku a bylo to moc dobré. To na obrázku je 10 dkg a bohatě to na 1 porci stačilo.

Dobrý nápad, ale také jsem myslela, že je to šunka :-):yes:

Tak to já taky myslela, že je to šunka:-O,ale fakt super nápad i bez rostbeefu :-p:yes:

:yes::yes::-) +

To jsem si ani nevšimla, že je to rostbeef...vypadá na té fotce nějak moc růžově a "vepřově". Kdykoli jsem ho dělala nebo si ho objednala, byl spíše dohněda...prostě jako kvalitní hovězí :-). Ale fotografie může zkreslovat...;-)

tak ten roastbeef vyzera naprosto dokonalo...samozrejme aj priloha...ale ja sa priznam, ze viac slintam na to masko

Bezva nápad...k uložení :-). Brambory ráda zkouším upravovat na nejrůznější způsoby a tenhle vypadá opravdu dobře!!

Tématické fráze:
rostbeef recept, rostbeef, roast beef recept, pekařský řízek, příloha k rostbeefu, rostbeef video, pekařské tyčinky recept, rostbeef příloha, roastbeef recept, rostbeef video recept, brambory obrázky, brambory obrázek, babicovy recepty 16.5., babicovy dobroty 16.5., pekařské tyčinky recepty, roastbeef video recept, babicovy dobroty recepty 16.5., rostbeef recepty, obrázek brambory, recept na pekařské tyčinky

Suroviny:
brambory, strouhanka, máslo

Přidat fotografie receptu