Pekařské brambory

Hella Kuchařka:

Přílohy 9 názorů

59

Suroviny

Na jednu porci:
brambory
2 lžíce strouhanky
20 g másla
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky nebo na kusy asi 2x2 cm.

  2. Na pánvi opražíme strouhanku na másle, přihodíme kousky brambor a osmahneme do světlehněda.

Poznámka

Na obrázku jsou jako příloha k rostbeefu (kupovanému a ohřátému).

Takto ideálně "ohřejeme" brambory předem vařené.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pekařské brambory

  • Sodovka Sodovka

    Bezva nápad. Brambory na talíři vypadají zajímavě. Hello, ty jsi studnice fantastických receptů a nápadů.:yes::yes::yes: Jak vždy- bodík.

    Odpovědět

  • eblan eblan

    Děláme, znám od babičky. Dávám bodík je to dobrůtka a trošku změna zas:-)

    Odpovědět

  • Hella Hella(autorka receptu)

    Děkuji za bodíky a aby se nerozvinuly komentáře směr rostbeef, tak jsem se přiznala a doplnila tam, že je kupovaný. Občas na něj natrefím, někdy je obalovaný v pepři. Nikdy mě předtím nanapadlo ho dát jako hlavní jídlo, vždycky se sní studený. Potřebovala jsem nějakou rychlovku a bylo to moc dobré. To na obrázku je 10 dkg a bohatě to na 1 porci stačilo.

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Dobrý nápad, ale také jsem myslela, že je to šunka :-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Tak to já taky myslela, že je to šunka:-O,ale fakt super nápad i bez rostbeefu :-p:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

  • Eliza Eliza

    To jsem si ani nevšimla, že je to rostbeef...vypadá na té fotce nějak moc růžově a "vepřově". Kdykoli jsem ho dělala nebo si ho objednala, byl spíše dohněda...prostě jako kvalitní hovězí :-). Ale fotografie může zkreslovat...;-)

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tak ten roastbeef vyzera naprosto dokonalo...samozrejme aj priloha...ale ja sa priznam, ze viac slintam na to masko

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Bezva nápad...k uložení :-). Brambory ráda zkouším upravovat na nejrůznější způsoby a tenhle vypadá opravdu dobře!!

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo