Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kohoutí hřebeny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie28 020 kJ /
6 697 kcal
Bílkoviny137,98 g
– z toho živočišné bílkoviny16,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny121,42 g
Tuky241,65 g
– nasycené110,25 g
– nenasycené117,99 g
–– mononenasycené86,53 g
–– polynenasycené31,46 g
––– omega 32,30 g
Vláknina34,11 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 169 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy944,30 g
– cukry260,58 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky nebo mouky ZLATKA Mouka pšeničná hladká 1000 g
malá lžička lžička soli Sůl mořská
12 dkg 12 dkg másla Máslo kravské 120 g
8 dkg 8 dkg Zlaté hané Margarín máslový 80 g
5 dkg 5 dkg sádla Sádlo vepřové 50 g
20 dkg 20 dkg cukru krupice Cukr bílý 200 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
1 balení 1 balení čerstvého droždí (42,5 g) Droždí pekařské lisované 42 g
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
mletý mák a mléko svařit, Mák modrý mletý
cukr přidat až poté, aby nebyl řídký Cukr bílý
2 ks 2 ks hřebíčku Hřebíček
1 lžíci 1 lžíci rybízového džemu Džem z červeného rybízu 15 g
malou lžičku lžičku skořice Skořice ceylonská
vanilkový cukr Cukr vanilkový
oloupaná jablka (na hrubším struhadle nastrouhaná zahustíme) Jablko čerstvé
perníčky ruměnky nebo perník na strouhání, popř. mleté piškoty
rozinky (namočené v rumu) Rozinky
1 1 velkou lžíci rumu (ale opravdu až nakonec, aby se vařením neodpařoval) Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.