Nutriční hodnoty (Křehký jablečný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 13 379 kJ / 3 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 231,21 g |
| – nasycené | 138,74 g |
| – nenasycené | 83,08 g |
| –– mononenasycené | 73,00 g |
| –– polynenasycené | 10,08 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 222,39 g |
| – cukry | 17,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce studené vody | Voda | 36 ml |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| rozinky | Rozinky | |
| sekané ořechy | Vlašské ořechy | |
| trochu trochu mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
| strouhanka na posypání | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |