Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie13 379 kJ /
3 198 kcal
Bílkoviny52,29 g
– z toho živočišné bílkoviny17,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky231,21 g
– nasycené138,74 g
– nenasycené83,08 g
–– mononenasycené73,00 g
–– polynenasycené10,08 g
––– omega 31,12 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 133 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy222,39 g
– cukry17,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
2 lžíce 2 lžíce studené vody Voda 36 ml
jablka Jablko čerstvé
rozinky Rozinky
sekané ořechy Vlašské ořechy
trochu trochu mleté skořice Skořice ceylonská mletá
rozpuštěné máslo Máslo kravské
strouhanka na posypání Strouhanka pšeničná
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.