Nutriční hodnoty (Zelné karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 198 kJ / 2 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 225,36 g |
– nasycené | 106,23 g |
– nenasycené | 112,09 g |
–– mononenasycené | 95,63 g |
–– polynenasycené | 16,46 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 693 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,42 g |
Sacharidy | 13,20 g |
– cukry | 4,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
20-30 dkg 20-30 dkg slaniny (může být i měkký salám) | Špek | 250 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
strouhanka (podle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |