Nutriční hodnoty (Zelné karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 198 kJ / 2 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
| Tuky | 225,36 g |
| – nasycené | 106,23 g |
| – nenasycené | 112,09 g |
| –– mononenasycené | 95,63 g |
| –– polynenasycené | 16,46 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 693 mg |
| Sodík | 4,21 g |
| Sůl | 10,42 g |
| Sacharidy | 13,20 g |
| – cukry | 4,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 20-30 dkg 20-30 dkg slaniny (může být i měkký salám) | Špek | 250 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| strouhanka (podle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |