Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 198 kJ /
2 198 kcal
Bílkoviny28,14 g
– z toho živočišné bílkoviny26,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky225,36 g
– nasycené106,23 g
– nenasycené112,09 g
–– mononenasycené95,63 g
–– polynenasycené16,46 g
––– omega 30,31 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 693 mg
Sodík 4,21 g
Sůl10,42 g
Sacharidy13,20 g
– cukry4,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
20-30 dkg 20-30 dkg slaniny (může být i měkký salám) Špek 250 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
strouhanka (podle potřeby) Strouhanka pšeničná
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.