Nutriční hodnoty (Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,69 g |
| Tuky | 17,69 g |
| – nasycené | 10,33 g |
| – nenasycené | 7,25 g |
| –– mononenasycené | 2,45 g |
| –– polynenasycené | 4,81 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,54 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 666 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 16,25 g |
| – cukry | 8,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězího masa | Hovězí kýta | |
| 2 nožičky 2 nožičky párku | Párek vepřový | 80 g |
| 4 lžíce 4 lžíce červeného kysaného zelí | Zelí červené kvašené | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | 37.5 g |
| 10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření nebo lžička mletého | Nové koření | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 lžička 1 lžička koření Divočina | Nové koření mleté | 5 g |
| černý pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |