Nutriční hodnoty (Bramborák na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 300 kJ / 1 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,83 g |
| Tuky | 64,71 g |
| – nasycené | 26,92 g |
| – nenasycené | 31,86 g |
| –– mononenasycené | 24,68 g |
| –– polynenasycené | 7,18 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 23,17 g |
| Cholesterol | 568 mg |
| Sodík | 5,12 g |
| Sůl | 12,57 g |
| Sacharidy | 174,60 g |
| – cukry | 17,06 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 15 syrových brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |