Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 658 kJ /
396 kcal
Bílkoviny14,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,73 g
Tuky2,29 g
– nasycené0,55 g
– nenasycené1,38 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,03 g
Vláknina34,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 555 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy63,04 g
– cukry15,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
2 hrsti 2 hrsti sušených hub (nebo dle chuti) Houby sušené směs
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kus 1 kus celeru (asi 50 g) Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kapusta Kapusta hlávková čerstvá
2 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar (podle potřeby) Vývar masový
1 1 –2 lžičky polévkového koření Polévkové koření tekuté
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
libeček (dle chuti) Libeček čerstvý
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
petrželová nať na dokončení (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá
tuk na restování (máslo, sádlo) Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.