Nutriční hodnoty (Pikantní kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 122,49 g |
– nasycené | 72,44 g |
– nenasycené | 48,34 g |
–– mononenasycené | 30,62 g |
–– polynenasycené | 17,72 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 5,92 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 9,25 g |
Sůl | 24,83 g |
Sacharidy | 54,36 g |
– cukry | 9,41 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
2 2 žampiony | Žampion čerstvý | |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
1/4 l 1/4 l vývaru z bujonové kostky | Bujón hovězí | 250 g |
1 dl 1 dl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
sterilované cibulky | Cibule sterilovaná |