Nutriční hodnoty (Krémová polévka z růžičkové kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 821 kJ / 435 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 22,08 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,08 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g | 
| Tuky | 13,33 g | 
| – nasycené | 5,66 g | 
| – nenasycené | 5,64 g | 
| –– mononenasycené | 3,80 g | 
| –– polynenasycené | 1,84 g | 
| ––– omega 3 | 0,07 g | 
| Vláknina | 19,00 g | 
| Cholesterol | 231 mg | 
| Sodík | 101 mg | 
| Sůl | 0,08 g | 
| Sacharidy | 47,25 g | 
| – cukry | 12,90 g | 
| ––– laktóza | 1,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g | 
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml | 
| 500 ml 500 ml vývaru nebo vody | Vývar masový | 500 ml | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | 
 
	