Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulky tety Julky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 216 kJ /
6 266 kcal
Bílkoviny186,71 g
– z toho živočišné bílkoviny77,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny109,60 g
Tuky270,90 g
– nasycené118,27 g
– nenasycené142,04 g
–– mononenasycené105,77 g
–– polynenasycené36,27 g
––– omega 36,61 g
Vláknina49,90 g
Cholesterol 744 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,21 g
Sacharidy747,17 g
– cukry56,67 g
––– laktóza15,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 700 g
300 g 300 g žitné mouky Mouka žitná hladká 300 g
42 g 42 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1 lžička 1 lžička cukru krupice Cukr bílý 5 g
1 lžíce 1 lžíce Podravky Kořenící směs sypká 15 g
60 g 60 g rozpuštěného sádla Sádlo vepřové 60 g
60 g 60 g stolního oleje Olej řepkový 60 ml
550-600 g 550-600 g mléka (nebo podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 575 ml
1 1 vajíčko na potření Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
200 g 200 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
50 g 50 g taveného sýru Sýr tavený 50 g
100 g 100 g nivy (nebo hermelínu) Niva 50% t. v s. 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
mletý pepř Pepř černý mletý
zelená petrželka (nebo jiné oblíbené bylinky) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.