Nutriční hodnoty (Vepřová pečínka s bylinkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 979 kJ / 2 624 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 255,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 250,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 170,75 g |
| – nasycené | 74,85 g |
| – nenasycené | 84,62 g |
| –– mononenasycené | 72,50 g |
| –– polynenasycené | 12,12 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 604 mg |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 7,96 g |
| Sacharidy | 10,55 g |
| – cukry | 9,65 g |
| ––– laktóza | 0,77 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 Lučiny | Lučina 70% t.v s. | |
| 4 trojúhelníčky 4 trojúhelníčky taveného sýra | Sýr tavený | 48 g |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvých bylinek | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 200 g 200 g čerstvých fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| brambory | Brambor zimní |