Nutriční hodnoty (Dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 517 kJ / 3 709 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,00 g |
| Tuky | 138,15 g |
| – nasycené | 17,66 g |
| – nenasycené | 94,26 g |
| –– mononenasycené | 21,62 g |
| –– polynenasycené | 72,64 g |
| ––– omega 3 | 11,39 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 598 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 517,24 g |
| – cukry | 307,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletého cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 13 lžic 13 lžic studené vody | Voda | 234 ml |
| 150 g 150 g ořechů (mletých, nebo sekaných, podle chuti každého) | Vlašské ořechy | 150 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |