Brokolice v česnekovém"chips"kabátku
Recept ještě nebyl hodnocenBrokolici rozebereme na růžičky, vložíme do cedníku, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat. Okraj sáčku s lupínky propícháme špendlíkem, aby ušel vzduch a válečkem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 144 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 32,50 g |
– nasycené | 27,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brokolici rozebereme na růžičky, vložíme do cedníku, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat. Okraj sáčku s lupínky propícháme špendlíkem, aby ušel vzduch a válečkem…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Snídaně na turecký způsob: Pošírovaná vejce cilbir na peřince z jogurtu a s jednoduchou chilli omáčkou chutnají fantasticky
Jak nahradit víno při vaření? Nejlepší je použít vinný ocet nebo ovocný džus, výraznou chuť zajistí i worcesterská omáčka
Hit internetu: Křupavé chipsy ze zbylých vařených těstovin, neboli pasta chips, se hodí jako levné a rychlé občerstvení