Moje jahodové řezy.
Recept ještě nebyl hodnocenVšechno smícháme, tyčinky nahrubo nastrouháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 30 min na 180°C. Hotový vychladlý korpus pomažeme marmeládou, nahoru…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,67 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Všechno smícháme, tyčinky nahrubo nastrouháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 30 min na 180°C. Hotový vychladlý korpus pomažeme marmeládou, nahoru…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Nejsnadnější koláč na světě: Zkuste britský crumble a už nebudete chtít nic jiného
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
Lomnické suchary: Kouzlo jejich úžasné chuti spočívá ve speciálním koření a dvojitém pečení