Keříčkovec na másle a tymiánu
Recept ještě nebyl hodnocenFilet osušíme, osolíme a přidáme na něj tymián.Rybu necháme odležet hodinu v lednici.Na pánvičce rozpustíme máslo a do horkého másla vložíme keříčkovce. Opékáme z obou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 527 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 4,30 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Filet osušíme, osolíme a přidáme na něj tymián.Rybu necháme odležet hodinu v lednici.Na pánvičce rozpustíme máslo a do horkého másla vložíme keříčkovce. Opékáme z obou…
Keříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Nepečený piškotový dort podle Josefa Maršálka nadchne každé dítě: Dejte si pozor na opatrné míchání krému, radí cukrář
Staročeské škubánky s dokřupava osmaženou cibulkou a slaninou: Tajemství receptu je v mouce, která se pouze propaří pod pokličkou
Původní pudink vypadal jako jelito. Ten práškový vymyslel britský chemik pro svou ženu