Zvěřina s liškami a majoránkou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na kostky.Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, okořeníme a restujeme, aby se zatáhlo.Poté podlijeme trochou vývaru a dusíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 464 kJ / 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 2,50 g |
| –– mononenasycené | 1,20 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na kostky.Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, okořeníme a restujeme, aby se zatáhlo.Poté podlijeme trochou vývaru a dusíme na…