Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřina s liškami a majoránkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 12. 2012 14:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 800 kJ / 908 kcal
Bílkoviny116,30 g
Tuky38,01 g
Vláknina4,62 g
Cholesterol354 mg
Sodík337 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy22,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ivana Ch

5. 1. 2013 05:58

Masový ořez? Mám srnčí maso, horší je to s liškama, jedině že by kluk nějakou střelil, to by asi nešlo. Tak holt musím počkat až budou houby,tedy jestli porostou.:-p:-p:-p:yes::yes::-K

JanaDorazinova

5. 1. 2013 01:14

No, tak vidíš, lišky taky neseženu! Ale máš boda!:-D

spagetka

7. 12. 2012 10:58

Veronika Hrozná: zajíčka udělej na jalovci nebo na černo :-p:-p, na divočáka tu taky něco najdeš. Bažant? i ty jedna, taký krásný ptáček - víš na co narážím že jo?;-);-):-D:-D:-D, divočáka na víně nebo s šípkovou omajdou

Veronika Hrozná

7. 12. 2012 10:45

1974andrea: Sežráno i srnčí ;-(;-(;-(;-(;-(;-(,holt je tam už jenom zajíc a bažant a jedno celé stehno z divočáka toť vsjo!:-(

1974andrea

7. 12. 2012 09:22

Moc vám všem děkuji za milé komentáře:-K

Anna Kocikova

6. 12. 2012 21:15

Andri,tak toto je také parádní:-p:yes::-K

drahulin

5. 12. 2012 21:43

Andy,krásný recept:yes:jen škoda,že to není kolouch:-Dale i tak je to paráda.Jen ty lišky u mě bude problém.Ty jsem letos nenašla.:no:

yanull

5. 12. 2012 20:37

Andrejko, dnes jen krátce: "Je to lahoda, pane Jahoda", tudíž za 16;-):-p:-K:yes:

1974andrea

5. 12. 2012 19:56

Veronika.Hrozna:Máš srnčí, to bude taky dobrý;-). To zas nemám já:-(

Veronika.Hrozna

5. 12. 2012 19:52

1974andrea:No to víš,že ano ,ale když člověk šilhá hladem,tak dobře nevidí a muže se zmylit.:-D Jelení nemám,takže jdu šilhat hladem dál.:-p

hosta

5. 12. 2012 19:35

Tak lišky a zvěřina - nepochybně mladé masíčko:-D, vypadá to moc dobře a určitě i tak chutná.

nofrona

5. 12. 2012 19:27

Zvěřinu, tu mám ráda, krásný recept:yes:
Mám uloženo, jelen ještě je;-)

maris

5. 12. 2012 19:07

Kde jsou lišky, to musí být dobré:-p:-):yes::yes:

Simona Skolakova

5. 12. 2012 18:41

Jojo,to je jistě zase dobré papáníčko:-p:-p:-K:yes:

varilamyskakasicku

5. 12. 2012 18:08

:-p:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zvěřina na liškách zvěřina recepty srnčí na liškách srnčí s liškami recepty ze zvěřiny zveřina maso co mám ráda recepty zvěřina s liškami srnčí kýta na liškách recepty na zvěřinu recepty zvěřina recept zvěřina s liškami srnčí ořez zvěřina s liškama makro zvěřina recept na zvěřinu zvěrina recept recepty s liškami zvěřinové recepty recepty na kančí maso z kotlety srnčí maso s liškami

Suroviny: ořez zvěřinový, houby lišky, smetana na vaření, cibule, majoránka, jalovec, máslo, vývar, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zvěřina s liškami a majoránkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WoGv