Zvěřina s liškami a majoránkou

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Jiné maso 31 názorů

Suroviny

500 g zvěřinového ořezu
větší hrst lišek
150 ml smetany na vaření
1 cibule
2 KL majoránky
5 kuliček jalovce
trochu másla
cca 3/4 l vývaru
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky.

  2. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, okořeníme a restujeme, aby se zatáhlo.

  3. Poté podlijeme trochou vývaru a dusíme na mírném ohni asi 3/4 hodiny. Průběžně podléváme vývarem.

  4. Po uplynutí této doby přidáme lišky a po 10 minutách smetanu a rozemnutou majoránku.

  5. Zahustíme světlou jíškou, dochutíme a provaříme.

  6. Podáváme s těstovinami nebo knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 256 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zvěřina s liškami a majoránkou

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Masový ořez? Mám srnčí maso, horší je to s liškama, jedině že by kluk nějakou střelil, to by asi nešlo. Tak holt musím počkat až budou houby,tedy jestli porostou.:-p:-p:-p:yes::yes::-K

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, tak vidíš, lišky taky neseženu! Ale máš boda!:-D

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Veronika Hrozná: zajíčka udělej na jalovci nebo na černo :-p:-p, na divočáka tu taky něco najdeš. Bažant? i ty jedna, taký krásný ptáček - víš na co narážím že jo?;-);-):-D:-D:-D, divočáka na víně nebo s šípkovou omajdou

    Odpovědět

  • Veronika Hrozná Veronika Hrozná(neregistrovaný)

    1974andrea: Sežráno i srnčí ;-(;-(;-(;-(;-(;-(,holt je tam už jenom zajíc a bažant a jedno celé stehno z divočáka toť vsjo!:-(

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    Moc vám všem děkuji za milé komentáře:-K

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Andri,tak toto je také parádní:-p:yes::-K

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Andy,krásný recept:yes:jen škoda,že to není kolouch:-Dale i tak je to paráda.Jen ty lišky u mě bude problém.Ty jsem letos nenašla.:no:

    Odpovědět

  • yanull yanull(moderátorka)

    Andrejko, dnes jen krátce: "Je to lahoda, pane Jahoda", tudíž za 16;-):-p:-K:yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    Veronika.Hrozna:Máš srnčí, to bude taky dobrý;-). To zas nemám já:-(

    Odpovědět

  • Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

    1974andrea:No to víš,že ano ,ale když člověk šilhá hladem,tak dobře nevidí a muže se zmylit.:-D Jelení nemám,takže jdu šilhat hladem dál.:-p

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    Tak lišky a zvěřina - nepochybně mladé masíčko:-D, vypadá to moc dobře a určitě i tak chutná.

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

    Zvěřinu, tu mám ráda, krásný recept:yes:
    Mám uloženo, jelen ještě je;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Kde jsou lišky, to musí být dobré:-p:-):yes::yes:

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Jojo,to je jistě zase dobré papáníčko:-p:-p:-K:yes:

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1 2 3

Tématické fráze: zvěřina na liškách zvěřina recepty srnčí na liškách srnčí s liškami zveřina maso co mám ráda recepty zvěřina s liškami recepty zvěřina recepty ze zvěřiny recept zvěřina s liškami srnčí ořez zvěřina s liškama makro zvěřina recepty na zvěřinu recepty s liškami zvěřinové recepty recepty na kančí maso z kotlety srnčí maso s liškami recept na srnčí s majoránkou zvěřina na majorance a liskach zvěřina na liškách a majoránce

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít