Bažantí polévka se sýrovým kapáním
Recept ještě nebyl hodnocenZe skeletů a zeleniny si uvaříme silný vývar. Vejce, mouku a sýr smícháme v řidší těsto, ze kterého připravujeme nočky buď lžičkou nebo přes sítko. Zdobíme petrželkou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 721 kJ / 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 2,90 g |
| –– mononenasycené | 2,30 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Ze skeletů a zeleniny si uvaříme silný vývar. Vejce, mouku a sýr smícháme v řidší těsto, ze kterého připravujeme nočky buď lžičkou nebo přes sítko. Zdobíme petrželkou.