Bažantí polévka se sýrovým kapáním

Suroviny

skelety z bažanta
kořenová zelenina
sůl
polévkové koření
hl. mouka
2 vejce
gouda

Postup přípravy receptu

  1. Ze skeletů a zeleniny si uvaříme silný vývar.

  2. Vejce, mouku a sýr smícháme v řidší těsto, ze kterého připravujeme nočky buď lžičkou nebo přes sítko.

  3. Zdobíme petrželkou.

Komentáře k receptu Bažantí polévka se sýrovým kapáním

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    polévka vypadá dobře :yes::-D - koření bych si přidala, ale kde vzít toho bažanta???

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    marti:-Kjednak polévky mulujeme a pak podle XXX:-K dávám do vývaru nové koření, běžně, pepře již méně často, cibuli nedáti by mi nebylo odpuštěno;-)a libeček na husto:-8;-)

    Odpovědět

  • xxx xxx(neregistrovaný)

    ten vývar je velice vzhledný a určitě bych si ho s chutí dal:-p jestli bych mohl podotknout, zkoušela jste vařit vývar s kořením? já osobně dávam celé nové koření, pepř, bobkovej list, pár kuliček jalovce a nejdůležitější pro mě ve vývaru je cibule ale i se slupkou, musí být dobře omytá, udělá u vývaru jedinečnou barvu kterou ničím nelze nahradit a pokud dáte libeček tak nemusíte používat ani pol.koř.

    Odpovědět

Tématické fráze: bažantí vývar vyvar z bazanta bazantni polevka bažantí vejce zeleninová polévka s kapáním recept na bažantí vyvar bažantí vejce recepty bazanti polivka polívka z bažanta bažantí vývar recept ¨bažantí polévka bažant recepty bazantni vývar polévka s kapáním polévka bažantí vývar bažantní polívka bazantipolevka bazanti recepty polévky recepty recepty na bazanta polívka