Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Recept ještě nebyl hodnocenVepřová panenka je fantastické maso, které doma běžně připravujeme jako steak. Tentokrát jsme pro vás vybrali trochu jinou úpravu - dušení. V kombinaci se špekem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřová panenka je fantastické maso, které doma běžně připravujeme jako steak. Tentokrát jsme pro vás vybrali trochu jinou úpravu - dušení. V kombinaci se špekem a…
Snad jedním z nejoblíbenějších druhů drůbežího je krůtí maso. K nedělnímu obědu z něj můžete upéct výbornou roládu, plněnou sýrem, salámem, hráškem a špekem. Roládu…
Svíčková omáčka je královna tradičních českých jídel i svátečních tabulí. Křehký plátek hovězího masa, jemná omáčka, nadýchaný knedlík a šlehačka s brusinkami potěší…
Maso prošpikujeme uzeným špekem, posolíme, popepříme a necháme v chladnu uzrát. Do tlakového hrne dáme sádlo, máslo a olej v poměrech 1:1:1, a to tolik aby bylo pokryté…
Paštika je nejen svačinovou klasikou, můžete ji využít jako skvělý předkrm. Obsahuje krom jater i pečené maso, a navíc je celá zabalená ve špeku a slanině. V kombinaci s…
Kýtu pokrájíme na plátky, které naklepeme a po stranách nakrojíme. Popřípadě můžeme pokrájet na kostičky či nudličky. Osolíme, opepříme a trochu bohatěji posypeme…