Nivové hvězdičky
Recept ještě nebyl hodnocenPokud už se vám začne sladké zajídat, vyzkoušejte toto krásné a lahodné nivové pečivo. Je docela rychlé a hlavně nenáročné na suroviny, výsledek je přitom nad očekávání.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud už se vám začne sladké zajídat, vyzkoušejte toto krásné a lahodné nivové pečivo. Je docela rychlé a hlavně nenáročné na suroviny, výsledek je přitom nad očekávání.…
Květák rozebereme na růžičky a v osolené vodě povaříme do poloměkka. Rozložíme ho do zapékacích misek, přidáme nadrobno nakrájené uzené maso nebo šunku, nakrájenou kapii…
Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…
Z bílků si ušleháme tuhý sníh, do kterého zlehka vmícháme všechny uvedené suroviny. Vzniklou směsí naplníme z lehounka vymazané formičky. Do velkého, širšího kastrolu…
Brokolici rozebereme na růžičky a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme cca 3- 4 minuty, slijeme přes cedník, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.V…
Uděláme klasické bramborákové těsto. Na rozpálený olej nalijeme těsto a co nejvíce rozetřeme. Když je osmažené z jedné strany, celé obrátíme, na jednu polovinu…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla