Holandské řízky
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnaté maso se sýrem obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Můžeme je smažit i péct…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šťavnaté maso se sýrem obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Můžeme je smažit i péct…
Karbanátky jsou tradiční českou klasikou z mletého masa a dají se připravit v mnoha různých variantách. Od tohoto receptu nečekejte žádné objevné novoty, ale připravte…
Rajská omáčka patří mezi nejznámější klasiku české kuchyně. Snad každý ji zná podávanou s plněnými paprikami a rýží. Můžeme ale pro změnu vyzkoušet variaci rajské s…
Máte chuť na sladký oběd nebo i skvělý dezert k nedělnímu kafíčku a nevíte, co zkusit? Připomeňte si dětství a vyzkoušejte žemlovku nebo lidově "zemlbábu". Tato bude…
Nadýchaná jako peřinka, přesně taková je tato pudinková buchta. Přestože může působit příliš obyčejně, po prvním ochutnání změníte názor. Pudink dodává celému moučníku…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Domácí kečup podle šéfkuchaře Miroslava Mahela: Nechybí v něm badyán, překvapuje řepa, kapie nebo jablka
Kuře pečené na kysaném zelí: Chutná jako kachna, není ale tak tučné a připravit ho snadno zvládne i začátečník
Jak na vepřové škvarky a sádlo pečené v troubě: Pomalé pečení a odebírání tuku se postará o dokonalý výsledek