Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky

Mleté maso je všude oblíbené a staví na něm i česká kuchyně. Klasikou jsou karbanátky, které mají nespočet variant. Od tohoto receptu nečekejte žádné objevné novoty, ale připravíte si poctivý český karbanátek jako od babičky. Tradiční přílohou je bramborová kaše a kyselá okurka.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 5. 2013 15:19

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie8 416 kJ / 2 012 kcal
Bílkoviny160,84 g
Tuky150,06 g
Vláknina0,42 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 503 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Masovou směs neuchovávejte a spotřebujte ji hned. Cibuli je nutné předem opéct doměkka, pokud to neuděláte a dáte tam cibuli syrovou, karbanátky změní svou chuť. Vím, že je mnoho receptů na karbanátky, nicméně tento nám přijde nejlahodnější a přitom je tak jednoduchý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Geryyy

24. 11. 2020 14:28

Dnes jsem vyzkoušela, s tou smaženou cibulkou přímo do masa jsem to nikdy nedělala, vždy jsem dávala syrovou. Je to moc dobré a jednoduché :yes:

Zorkaa_b

23. 4. 2020 18:08

Bylo to vynikající! :-)

Michelle

11. 12. 2016 00:58

Obyčejné karboše, dělám je stejně, jen přidávám trochu nastrouhaného sýra. :)

Jana

23. 9. 2015 13:24

Mě tedy moc chutnaji, petrzelku jsem dala ze zahradky cerstvou a na konci kdy tvorim placky pridavam kousek taveneho syru a nema to proste chybu :yes: ;-)

tejaja

8. 11. 2013 22:31

Opražila som cibuľu podľa receptu, ale pravdu povediac, veľký rozdiel oproti surovej som necítila. Majoránku do fašíriek nedávam, teraz som dodržala suroviny, a celkom nám to chutilo, majoránku budem pridávať ;-)

Hanka

8. 5. 2013 13:03

Co to zase je? :-))) Hlavně, že je tu 31 000 receptů :-))) a z toho půlka duplicitních :-)))

eligie

7. 5. 2013 21:22

Karbanátky dělám stejně, jen nedávám petrželku, ale zato víc česneku. Je to klasický český recept a není škoda ho připomenout, samozřejmě dělám také různé pokusy - do dům dal, ale v jednoduchosti je síla a některé recepty když čtu, tak mi připadají příliš překombinové nebo vyrobené za pomoci chemie - nejsem úplně proti, ale pokud mám suroviny přírodní, tak jim dávám přednost. Vejce dávám jedno a když se to dobře prohňaňá rukou, tak není třeba ani moc strouhanky. Tu pak na obalení.

petrzelka

7. 5. 2013 21:01

..to je škoda,že se sem dávají tak "stále dokola"recepty.Kdyby měl aspon pěknou fotečku;-)

Dajda

7. 5. 2013 19:46

To je stále dokola: že by tu podobný recept nebyl? :-//

karolína

7. 5. 2013 16:44

No to tady určitě není:-O:-D

maris

7. 5. 2013 15:26

Opravdu nechápu, proč sem dáváš německé názvy, jsme na českých stránkách. Mně osobně němčina nedělá problém, ale nechápu, proč to děláš. Měla bys to opravit.;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanatky karbanatky recept karbenatky karbanatek recept karbanatky recepty karbanatek recept na karbanátky karbenatek klasický karbanátek recept karbenatky recept recept karbanátky recepty karbenatky recept na karbenatky klasické karbanátky recepty karbanátky hovezi karbanatky přírodní karbanátky recept karbanátek recept karbenatky karbenatky recepty

Suroviny: maso mleté, cibule, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, olej, strouhanka

TopRecepty.cz

Karbanátky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9AjB