Oříškový piškot s banánovým krémem a jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky utřeme s cukrem a horkou vodou do pěny. Pak k nim postupně přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva a cappuccinem. Nakonec do směsi opatrně vmícháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žloutky utřeme s cukrem a horkou vodou do pěny. Pak k nim postupně přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva a cappuccinem. Nakonec do směsi opatrně vmícháme…
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jidáše: Tradiční velikonoční pečivo je vláčné a nadýchané, podává se potřené ingrediencí, která údajně brání hadímu uštknutí
Grapefruit jako zdroj vitamínů není vhodný pro každého. Proč ho nikdy nejíst s cukrem?
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín