Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková hovězí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie524 kJ / 125 kcal
Bílkoviny20,30 g
– z toho živočišné bílkoviny20,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,90 g
– nasycené2,22 g
– nenasycené2,20 g
–– mononenasycené2,08 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Tatarák Videorecept

Tatarák

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou…

Biftek

Biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Svíčkovou nakrájíme na 2-3 cm špalíky, otevřenou dlaní naklepeme, osolíme, popepříme, pepř vtlačíme do masa, potřeme olivovým olejem a dáme na hodinu odležet do ledničky…

Jenda1

12 min

Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčkovou často vnímáme jako složité jídlo, ale náročná je pouze na čas. Tato královna mezi českými omáčkami má mnoho tváří a více možností přípravy i dochucení. Náš…

Denisa

140 min

Hovězí Stroganov se žampiony

Hovězí Stroganov se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Na másle zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka, pak přidáme na nudličky nakrájené maso. Osolíme a opepříme a orestujeme, podlijeme vínem, přidáme nakrájené žampiony,…

Hovězí biftek

Hovězí biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso na biftek by měl mít pokojovou teplotu, proto nechte maso vytáhlé alespoň hodinku předem z lednice. Maso potřeme ze všech stran olivovým olejem a opepříme. Na…

mijula

15 min

Steak, který se zaručeně povede

Steak, který se zaručeně povede

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Každý se ho bojí, a přitom je to tak snadné! Předpokladem úspěchu jsou přesné hodinky a dodržení postupu. Steaky omyjeme a důkladně osušíme papírovými utěrkami. Pak…

Dooga

20 min

Hovězí svíčková Wellington

Hovězí svíčková Wellington

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Wellington je spíše slavnostní jídlo, které bude asi součástí menu… Z časových důvodů je dobré rozvrhnout si přípravu na dva dny, ale oběd lze stihnout i během…

Rizoto s hovězím masem

Rizoto s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na jemné nudličky osolíme a opepříme, přidáme lžíci oleje, lžíci solamylu a dobře promícháme. Na pánev dáme zbytek oleje rozehřejeme, přidáme cibuli a…

Carpaccio z hovězí svíčkové

Carpaccio z hovězí svíčkové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čerstvý a krásný kousek masa potřeme olivovým olejem, necháme při pokojové teplotě cca hodinu odstát.Na potravinovou folii dáme směs koření, pomeleme citronový pepř,…

Pho

Pho

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kosti vepřové, hovězí, kuřecí skelety nebo i kachní, krůtí - prostě kosti dát do studené vody a vařit na nízkém plameni. Na indukci na 3.Kus zázvoru, 3 cardamomy, cca 5…

Hovězí tokáň s kuskusem

Hovězí tokáň s kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na řízky a zlehka naklepeme, potom nakrájíme na nudličky. Očištěnou cibuli drobně nasekáme, očištěné houby nakrájíme na plátky. Vše osolíme, okořeníme…

Bahula

60 min

Medailonky z panenky

Medailonky z panenky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Panenku nakrájíme na plátky, česnek rozetřeme se solí, "naředíme" olivovým olejem, promícháme s panenkou, utlačíme do nádoby a necháme v lednici uzrát. Vajíčka…

Hovězí Wellington

Hovězí Wellington

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso odblaníme (očistíme), poměrně dost osolíme a opepříme. Zprudka opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji tak, aby se maso zatáhlo. Přendáme ho na talíř, potřeme…

Kouzelný měšec

Kouzelný měšec

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Panenku naporcujeme, naklepeme, osolíme, kuřecí steaky nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a vše necháme přes noc v ledničce uležet. Kuřecí játru nakrájíme na…

1 2 3

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům