KVÍZ: Víte, jak správně uvařit brambory do štědrovečerního salátu? Otestujte se, zda solíte ve správný čas či používáte vhodný typ
Když na Mikuláše prší, zima lidi hodně zkruší: Lidové pranostiky na prosinec napoví, jaký bude příští rok
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
5 foto Hodnocení 23× Chyby při pečení chleba v domácí pekárně: Pozor na usazení háků i konzistenci těsta
5 foto Hodnocení 5× Jak udělat chleba ve vajíčku? Oblíbené jídlo ze staršího chleba milují malí i velcí
6 foto Hodnocení 6× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva
Starý chleba nemusí skončit v koši: Kromě topinek si můžete připravit i speciální strouhanku, která však nepatří na řízky
Video Hodnocení 14× Jak udělat chleba ve vajíčku. Jednoduchá retro pochoutka je hotová během chvilky
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
11 foto Hodnocení 90× Desatero rad na téma kmínový chleba z droždí: Poradíme i úplným začátečníkům
6 foto Hodnocení 2× Jak používat teplotní sondu? Chytrého pomocníka využijeme nejen při grilování
19 foto V téhle školní jídelně pečou tak výborný chléb, že se po něm jen zapráší! Recept je přitom docela snadný
4 foto Hodnocení 374× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
19 foto Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Expertka radí, jak doma nejlépe uchovat chleba: Osvědčila se mi kombinace bavlněné utěrky a mikrotenového sáčku, říká
Pečeme s Ivou: Nejjednodušší recept na kváskový chléb, který se dá jíst denně, a nikdy se vám nepřejí
Jak správně jíst pečivo v restauraci? Expert na etiketu Ladislav Špaček varuje před ukusováním a drobením
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
18 foto Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první