Bagety, co hrají první ligu: Bratr šéfkuchařky Kamu, Adam Rundus, otevírá na Slavii chuťovou nadstavbu
Když láska prochází Mírákem: Antonín si v Praze bral Ludmilu, rozdávaly se koláčky a víno teklo proudem
Smažený chřest je křupavý a šťavnatý. Netradiční úprava jarní zeleniny přináší nové chutě, je snadná a rychlá
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
Vynikající škvarková pomazánka třikrát jinak: Její chuť vylepší vařená vajíčka, pikantní křen, ale překvapivě i brambory
Souboj kuchařských velikánů: Punčochář, Kašpárek a Forejt si to rozdají se svými slavnými kolegy před živým publikem
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 MoniqueLaMutti 60 min