Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
12 foto Lucie sekla s prací ve firmě, aby mohla vařit marmelády. Za dva měsíce dostala za džemy z receptů po babičce ocenění
Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
9 foto Hodnocení 100× Jak dlouho nechat odležet linecké těsto? Díky odpočinku se těsto zpevní a zkřehne
Hodnocení 226× Na jakou teplotu péct linecké cukroví? Cukroví po vložení do trouby pečlivě hlídáme
9 foto Hodnocení 28× 10 chyb při přípravě a pečení lineckého cukroví: Hnědá barva značí přepečení
9 foto Hodnocení 48× Cukroví ze strojku má výhodu v rychlém a jednoduchém tvarování. Poradíme, jak na to
10 foto Hodnocení 29× Proč se linecké těsto trhá? Vytvořte s námi takové, se kterým bude radost pracovat
Video Hodnocení 34× Nedaří se vám vyválet linecké těsto? Podle našeho návodu to zvládnete bez problému
9 foto Hodnocení 3× Jak správně rozválet těsto bez trhání? Prvním krokem je jeho kvalitní vypracování
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek nám prozradil své fígle, jak na linecké cukroví, aby bylo perfektní
Video Hodnocení 19× Jak upéct čarodějnické prsty? Jsou vtipným i chutným pohoštěním halloweenské párty
11 foto Hodnocení 13× Mřížkové koláče mají typický tvar, který tvoří pásky těsta přes barevnou marmeládu
Itálie na talíři: Aby lasagne chutnaly fantasticky, je důležité připravit perfektní boloňskou omáčku a správně zacházet s těstovinami