Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Havelské posvícení provoní ořechové cukroví. Staročeský recept je snadný a připomene nám kuchyni babiček
Video Hodnocení 38× Jak vyloupat lískové ořechy snadno a bez úrazu? Podívejte se na rychlý videonávod
Retro okénko: Pěkně vykutálené oplatky Fidorky dřív stály kolem 2 Kčs. Pochutnáváme si na nich již sto let
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Masarykovo cukroví voní oříšky a doslova se rozplývá na jazyku. Je přitom jednoduché, jen ořechy je třeba předem připravit
7 foto Hodnocení 20× Jak nastrouhat či nasekat ořechy? Vsaďte na kuchyňského robota nebo ostrý nůž
Hodnocení 32× Jak upražit kešu oříšky a loupané arašídy? Vyzkoušejte je na pánvi nebo na plechu. Poradíme s postupem
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Líska je nejen krásná, ale i užitečná dřevina. První rok je nutné ji hodně zalévat, oříšků se poprvé dočkáme za tři roky
Sladká pasta pralinée se připravuje jen ze 2 ingrediencí, které obvykle máme doma. Podle snadného návodu to zvládne každý
Dokonalé ořechy v karamelu: Výsledek bude perfektní, pokud si dáme pozor na jednu zdánlivou maličkost
Jak na ty nejlepší bramboráky: Aby byly krásně křupavé, volíme správný druh mouky a brambory i správně nastrouháme
Jak plnit sklenice při zavařování? Pod víčkem musí zůstat mezera, chybné zavření prozradí i typický zvuk