Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
11 foto K podnikání ho přivedlo vyhoření z práce i vážná nemoc syna. Dnes své produkty dodává šéfkuchařům nejlepších restaurací
Polévky, které máte hotové do dvaceti minut: Tradiční česnečku trumfne nejen brokolicová, ale i japonská klasika miso
Medvědí česnek a jak jej nejlépe uchovat: Připravte si pesto, česnekové máslo nebo mražené bylinkové kostky
Tlačenka v krabici podle Ostravskeho gastrošefa: Snadný způsob, jak si rychle připravit skvělou zabijačkovou pochoutku