Pro dokonalý požitek z vína
6. 2. 2014 Tipy a triky
Král Sýrů Sametový je ideálním společníkem pro zralá červená vína. Ušlechtilá plíseň, která doprovází proces zrání sýru, mu dodává jemné aroma čerstvých žampiónů. Král Sýrů Sametový dokonale ladí s chutí drobného červeného ovoce a s čerstvou francouzskou bagetou.
Král Sýrů Sametový je ideálním společníkem pro zralá červená vína. Ušlechtilá plíseň, která doprovází proces zrání sýru, mu dodává jemné aroma čerstvých žampiónů. Král Sýrů Sametový dokonale ladí s chutí drobného červeného ovoce a s čerstvou francouzskou bagetou.
K pití zvolte třeba výborné Carménère 2011 – původem francouzská odrůda, kterou v současnosti budou znát nejspíše milovníci jihoamerických vín. Carménère 2011 z Vinařství Josef Valihrach patří spíše k lehčím vínům merlotového typu s úžasným aroma a plným tělem. Vychutnejte si spojení Speciality Král Sýrů Sametový a tohoto lahodného vína.
125 gramů
Doporučená maloobchodní cena: 35,90 Kč
Přijďte 14. února ochutnat Speciality od Krále Sýrů a vína z Vinařství Josef Valihrach do vybraných vinoték! Oslavte Den svatého Valentýna ve společnosti rozmanitých a chutných sýrů a dobrého vína!
Akce se uskuteční ve vinotékách OC Nový Smíchov, OC Galerie Harfa, OC Futurum Brno a OC Plaza Plzeň.
Více informací na www.kralsyru.cz.
Tisková zpráva
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 13 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 14 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience