Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
8 foto Hodnocení 4× Jak nakličovat fazole mungo? Podle jednoduchého návodu nakličování zvládne každý
Pad thai: Příběh thajské speciality, kterou zvládne připravit každý. Pro dokonalou chuť je ale klíčová jedna ingredience
Domácí naklíčená semínka pro ochucení jídel i lepší imunitu: Vypěstujeme si je doma snadno v PET láhvi nebo v zavařovačce
Hodnocení 99× Jak jednoduše a levně naklíčit fazole mungo nebo čočku. Nejchutnější jsou mladé klíčky
Císařovna Sisi byla posedlá štíhlostí: Držela diety, kdy měla k obědu jen syrový bílek s trochou soli, jedné věci ale neodolala