Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákyp chudých rytířů - lepší žemlovka

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 45 min

85 min (40 min příprava + 45 min tepelná úprava)

27. 10. 2009 17:48

Suroviny

Porce: pro 4 k najezení, pro 6-8 jako moučník

Nutriční hodnoty

Energie13 412 kJ / 3 206 kcal
Bílkoviny81,92 g
Tuky104,14 g
Vláknina40,44 g
Cholesterol 960 mg
Sodík 2,41 g
Sůl5,65 g
Sacharidy464,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší žemlovka, kterou jsem kdy pekla a jedla, vřele doporučuji. Fotky někdy dodám ( nebyla jsem do posud zvyklá při vaření fotit:-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BarborkaS.

11. 4. 2011 13:52

Děkuji za bodíky i fotky:-D:-)):-8

eva hubova eva hubova

9. 3. 2011 17:49

Moc dobré:-p:yes:+4

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 10. 2009 13:40

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho se peče žemlovka žemlovka doba pečení pečení žemlovky nákyp z rohlíku doba pečení žemlovky zemlovka nejlepsi recept nejlepsi žemlovka jídlo chudých pečení žemlovka jídla chudých doba pečení žemlovka jídlo pro chudé nákyp z jablek a rohlíku žemlovka zemlovka peceni jak se pece zemlbaba jidla pro chude žemlovka se sněhem chudy ritir s tvarohem žemlový nákyp s jablky

Suroviny: máslo, rozinky, rohlík, cukr, jablko, citron, mléko, vejce, sůl, skořice mletá, cukr vanilkový, ořechy piniové

TopRecepty.cz

Nákyp chudých rytířů - lepší žemlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D19B