Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
5 foto Hodnocení 2× Pracny a chyby v jejich přípravě: Dbejte na kvalitu surovin i přípravu formiček
9 foto Hodnocení 7× Na jakou teplotu péct pracny? Ořechové těsto při pečení ve formičkách hlídejte
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
11 foto Hodnocení 27× Jak vyklopit medvědí pracny z formiček? Pro dokonalé vyklepnutí se držte jedné zásady
11 foto Hodnocení 28× Jakou mouku použít na pracny? Tradiční recepty obsahují hned dva typy mouky
6 foto Hodnocení 16× Jak připravit formičky na pracny? Nové je třeba uvést do provozu a o staré pečovat
6 foto Hodnocení 30× Jak připravit medvědí pracny? Toto vánoční cukroví nádherně voní po skořici a hřebíčku
14 foto Recepty na cukroví z Peče celá země: Vojtovy kořeněné pracny i Romanovo citronové linecké vás nadchnou
7 foto Nejoblíbenější cukroví Josefa Maršálka: Ořechy vylepšené kokosem, pracny s malinami a dokonalé linecké vás dostanou
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Hodnocení 31× Dokonalé pracny: Deset odpovědí na nejčastější otázky poradí, jak pracny upéct, vyklopit z formiček, plnit a obalovat
Hodnocení 60× Kalendář vánočního pečení: Na co se zaměřit v prvním adventním týdnu? Zatím pečeme, zdobit, plnit a slepovat budeme později
Řezy z BeBe sušenek: Několik hodin v ledničce jim dodá vláčnost, nepečený dezert vypadá luxusně, přitom je snadný a rychlý
Těhotnej kuchař radí, jak udělat z oschlého koláče znovu lahůdku. Stačí jen máslo, voda a pánev, říká slavný influencer
Kynutý tvarohový koláč jako od maďarské babičky: Kapros-túrós lepény je výjimečný díky jedné zvláštní ingredienci v náplni