Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
5 foto Hodnocení 32× Jak se bez chemie zbavit škůdců? Mravenci, octomilky, myši ani moli nebudou mít šanci
7 foto Hodnocení 29× Jak dlouho vydrží pečené maso v lednici? Šetřete a zpracujte ho do dalších jídel
Video Hodnocení 16× Jak uvařit dýňovou polévku? Hustou a sytě oranžovou dobrotu si každý zamiluje
5 foto Hodnocení 1× Snídaně pro ospalé děti, které ráno nechtějí jíst: Nalákáme je na vtipné jídlo
7 foto Hodnocení 1× Jak dochutit mléko ovocem? Jednoduše ho rozmixujeme do nápoje s pěnou na povrchu
5 foto Hodnocení 50× Chyby při přípravě řízků: Plátky masa musí být rovnoměrné silné a pozor na smažení
7 foto Hodnocení 1× Jak upéct králíka? Poradíme začátečníkům, jak zajistit tomuto masu šťavnatost
4 foto Hodnocení 12× Jak připravit brambory zapečené s lilkem? Poslouží jako příloha i hlavní pokrm
Květák à la křidýlka Buffalo Wings: Vege verze masové pochoutky je s touto speciální omáčkou k nerozeznání od originálu