Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
10 foto Hodnocení 8× Špízy jsou kousky jídla, napíchnuté na jehle nebo na špejli: Některé se pečou, jiné ne
Video Hodnocení 138× Jak připravit báječnou čínu? Rychlý oběd, který chutná jako z čínského bistra
6 foto Hodnocení 7× Jak nejlépe péct vepřové kotlety? Sluší jí koření a marináda, přesvědčte se sami
8 foto Hodnocení 8× Jak připravit zelný salát ke kebabu? Zelenina se do oblíbeného pokrmu dává čerstvá
6 foto Hodnocení 18× Jak nabrousit nože a udržet je ostré co nejdéle? Rady a tipy nejen pro začátečníky
10 foto Hodnocení 2× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl
7 foto Hodnocení 7× Jak udělat sladké přílohové zelí? Sladké chuti docílíte zkaramelizovanou cibulí
8 foto Hodnocení 66× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
Video Hodnocení 57× Jak připravit řezy šmórin? Lehký dezert s krémem a pařížskou šlehačkou je dokonalý