Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
7 foto Hodnocení 1× Čočka v kuchyni: Z této luštěniny připravíte polévku, salát, ale i hlavní chod
7 foto Hodnocení 4× Jaké maso je nejlepší na steaky? Základem dokonalého steaku je kvalitní hovězí
7 foto Hodnocení 210× Jak zpracovat vepřová játra? Nejlepší způsoby přípravy pro jejich dokonalou chuť
9 foto Hodnocení 1× Tyčový mixér a jeho využití v kuchyni: Malý pomocník vám ušetří spoustu práce
6 foto Hodnocení 27× Jak připravit hořčičnou omáčku? Báječně se hodí k drůbežímu i vepřovému masu
7 foto Hodnocení 6× Z jakého koření udělat garam masala? Oblíbená směs koření dodá chuť mnoha pokrmům
8 foto Hodnocení 1× Zdravý Nový rok: Mlsat můžeme i po Vánocích - stačí si dobroty pečlivě vybírat
6 foto Hodnocení 5× Sous-vide: Pomalým vařením ve vakuu si připravíte jídlo jako v luxusní restauraci
7 foto Hodnocení 35× Jak pročistit kalný vývar? 3 osvědčené tipy, jak se kalu zbavit snadno a rychle
8 foto Hodnocení 2× Čím nahradit vejce v knedlíku? I bez nich připravíte přílohové i ovocné knedlíky
6 foto Hodnocení 7× Jaký je rozdíl mezi třeným a piškotovým těstem? Jiná příprava, ale využití stejné
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí