Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Nepečené tiramisu kuličky jako součást vánočního cukroví: Voní po kávě a kakau a zvládne je připravit i úplný amatér
Hodnocení 39× Lotus tiramisu do skleničky: Tato jednoduchá a rychlá dobrota vás naprosto okouzlí
Pět nepečených dezertů z jahod: Osvěžující pohár s marcipánovým krémem, zmrzlina ze dvou ingrediencí nebo jahodové tiramisu
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Video Hodnocení 12× Lotus tiramisu ve skleničce vypadá i chutná luxusně. Postup ukážeme ve videonávodu
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou
6 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma tiramisu aneb vše, co o tomto dezertu potřebujete vědět
7 foto Hodnocení 53× 4 časté chyby při přípravě tiramisu: Jak chybám předejít, aby byl dezert dokonalý
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná
Jahodové tiramisu: Nepečený italský dezert místo tradiční kávy ochutí jahody a jahodový sirup, vláčný je díky mascarpone se šlehačkou
Jak na falešné tiramisu z pomazánkového másla: I při dnešních cenách vyjde levněji než originál a chutná výtečně
Hodnocení 4× 7 oblíbených receptů na dokonalé dezerty: Co připravit jako sladkou tečku na závěr skvělého jídla?
Opilý Izidor: Slavnostní dezert skvěle chutná i místo cukroví. Nejlepší je přelitý čokoládou a vychlazený, opije vás už jen svou vůní
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“
Buchta s citronovou polevou z hrníčku - pečeno v remosce Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Merylas 70 min