Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
7 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží maso v lednici? Praktický přehled trvanlivosti různých druhů masa
7 foto Hodnocení 21× Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? Záleží na jejich kvalitě a způsobu uložení
Hodnocení 1× Chyby při skladování čokolády: Zásadní je stálá teplota a uložení v neprodyšné dóze
9 foto Hodnocení 8× Jak dlouho vydrží čerstvé hrušky? Záleží na odrůdě i správnosti jejich skladování
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
11 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží salát v lednici? Správně uskladněný je pěkný i několik dnů
18 foto Hodnocení 5× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
9 foto Hodnocení 3× Při nákupu masa se řídíme raději kvalitou než cenou. Jak ale poznat kvalitní maso?
7 foto Hodnocení 6× Jak a podle čeho vybírat maso v obchodě? Několik rad, na co se při nákupu zaměřit
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
7 foto Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
Jednoduchá pomazánka z uzené makrely: Důležitý je výběr ryby, s hořčicí a majonézou pomazánka chutná nejlépe