Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
9 foto Hodnocení 2× Jak dlouho vydrží čerstvé hrušky? Záleží na odrůdě i správnosti jejich skladování
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
12 foto Hodnocení 3× Jaké jídlo vydrží bez lednice? Skvělou variantou jsou zavařeniny či konzervy
11 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží salát v lednici? Správně uskladněný je pěkný i několik dnů
18 foto Hodnocení 5× Jaká má být teplota v lednici? Správné nastavení teploty má velký vliv na potraviny
9 foto Hodnocení 3× Při nákupu masa se řídíme raději kvalitou než cenou. Jak ale poznat kvalitní maso?
7 foto Hodnocení 6× Jak a podle čeho vybírat maso v obchodě? Několik rad, na co se při nákupu zaměřit
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb, které můžete udělat při zpracování čerstvého mléka od farmáře
Hodnocení 3× Prodloužit trvanlivost a svěžest jarní cibulce se vyplatí. Nabízíme několik možností
7 foto Hodnocení 35× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
Recept a tipy na linecké podle Mirky van Gils: Aby bylo krásně křehké, nejdříve vyšlehejte máslo se žloutky, radí cukrářka
Rekordy ze světa jídla: Rok 2024 nabídl největší bagetu na světě a ukázal na netradiční jedlíky hořčice nebo šneků