Vítězem Hell's Kitchen Česko se stal Kuba: Sympatický hromotluk neskrýval slzy, jeho manželka nechápala, jak to dokázal
Vítěz Hell's Kitchen Česko Kuba: Nebýt mé ženy, nedal bych to. Výhra padne na výbavu pro miminko, které čekáme, prozradil
RECEPT: Vánoční bramborový salát podle Karla Gotta chutná božsky a překvapí jednou netradiční ingrediencí
K Havelskému posvícení patří kecané koláče: Vláčné těsto s náplní z tvarohu, povidel a máku chutná fantasticky
Video Hodnocení 167× Frgálová buchta: Vyzkoušejte moučník s tradiční náplní, tentokrát na celý plech místo koláčů
5 foto Hodnocení 44× Chyby při přípravě tvarohových šátečků: Tvaroh ve vaničce i mnoho náplně je špatně
Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Video Hodnocení 4× Jak upéct meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou. Lahodná dobrota vás nadchne
Kynutý tvarohový koláč jako od maďarské babičky: Kapros-túrós lepény je výjimečný díky jedné zvláštní ingredienci v náplni
7 foto Hodnocení 377× Jak zpevnit tvarohovou náplň? Řídká náplň z koláčů a buchet zbytečně vytéká
7 foto Hodnocení 306× Jak se dělá tvarohová náplň do koláčů? Je hustá, jemná a jednoduše lahodná
Těhotnej kuchař nabídl recept na tvarohové koláčky z pekárny ve Smržovce: Vždycky sním čtyři na posezení, říká influencer
9 foto Hodnocení 96× Jak připravit tvarohovou náplň na Míša řezy? Lahodný krém tvoří pouze tři suroviny
7 foto Hodnocení 25× Jak upéct hrníčkovou buchtu s tvarohem? Je dokonale nadýchaná a voní kakaem
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
12 foto Hodnocení 16× Tvarohové moučníky: Jaký tvaroh je vhodný pro jejich přípravu a na co si dát pozor
Video Babiččina spíž: Naložte si domácí zelí, v zimě jako když ho najdete. Způsob je snadný a zvládne ho i úplný začátečník
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience