Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
Laďka Něrgešová upekla dokonalé housky plněné sýrem: Křupavé a vláčné pečivo zvládne každý, mimo chutí oslní i vzhledem
Expert varuje: Myčka je „wellness resort“ pro bakterie a plísně, některé jsou tak odolné, že by mohly kolonizovat Mars
13 foto Hodnocení Prosincové vaření a pečení uměly naše babičky na jedničku. Nahlédneme do jejich kuchyně
11 foto Hodnocení 54× Salám a roláda z kuchyně našich babiček: Vychutnejte si toto nepečené cukroví
12 foto Hodnocení Domácí čokoláda byla u babičky vždy oblíbeným mlsáním. Děti se na ni pokaždé těšily
11 foto Hodnocení 4× Svatomartinské posvícení bylo vždy ve znamení hodokvasu. Naše babičky to uměly
Hodnocení 3× Tuřín se zaslouženě vrací do našich kuchyní. Objevte nové chutě, které znaly naše babičky
11 foto Hodnocení 2× Havelské posvícení využívá sezónní suroviny. Mák, mouku, ryby, zeleninu a drůbež
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Náš život s celiakií: Mangové mochi pro Áňu. Jednoduchou verzi japonské speciality uděláte v mikrovlnce jen ze tři ingrediencí
32 foto Popeyes v Praze: Hodinová fronta, hádky a předbíhání kvůli smaženému kuřeti. Zjišťovali jsme na místě, jestli to stojí za to
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 thomassinno 35 min