KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
maris uvařila 16. 11. 2025 07:58 Bramborová polévka s růžičkovou kapustou a lesními houbami 0 0 Okomentovat
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Pudinkové řezy, které se rozplývají na jazyku: Nadýchané těsto, voňavý pudink a hladký smetanový krém krok za krokem
19 foto Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem