Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapusta růžičková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie251 kJ /
60 kcal
Bílkoviny3,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,00 g
– cukry2,20 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Zeleninovo-žampionová polévka

Zeleninovo-žampionová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduchá, ale velmi bohatá polévka plná zeleniny a žampionů vás skvěle zasytí a prohřeje. U této polévky rozhodně doporučujeme použít kvalitní kuřecí vývar, na chuti…

mika59

50 min

Naložená zelenina v soli

Naložená zelenina v soli

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nevíte jak zpracovat velkou úrodu zeleniny? Zkuste ji jednoduše naložit do soli. Vzniklá zeleninová směs má opravdu širokou škálu využití, hodí se do rýže, těstovin,…

janky3

30 min

Fazolovka husťačka, suplující oběd

Fazolovka husťačka, suplující oběd

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na malém množství oleje osmažíme nakrájenou cibuli, dáme fazole, zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme, přivedeme k varu a přepneme na co nejmenší teplotu. Zatím si…

Bibinka

60 min

Mražená polévková směs

Mražená polévková směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud máte přebytky zeleniny ze zahrádky, vyrobte z ní mraženou zeleninovou směs na polévky. Zužitkujete úplně vše a na zimu budete mít vystaráno. Stačí jen naplnit…

NADEI

120 min

1 2 3 9

Naposledy jste si prohlédli