Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
magdalenka uvařil před 5 hodinami Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky) 0 0 Okomentovat
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky