Jablečná přesnídávka s pudinkem: Báječná svačina pro malé i velké mlsaly, která dlouho vydrží a skvěle zvláční bábovku
Panýrung aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta podle normy ČSN: Jsou parádně vláčné a se švestkami a tvarohem chutnají božsky
Video Vaříme podle ČSN: Jak na klasický okurkový salát s octovou zálivkou? Tenhle retro recept nezklame
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo