První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Perfektní včelí úly pouze ze 3 surovin podle Petry z MasterChefa: Příprava je snadná, navíc se obejdete bez másla
Pudinkové cukroví si zamilujete: Je jemnější než linecké, chutná výborně, je vláčné do dvou dnů a hotové raz dva
Retro okénko: Pouťová dobrota žužu stávala kdysi 5 Kčs, dnes ji koupíte za 60 Kč. Přitom se dá snadno vyrobit i doma
33 foto Z lásky k tradiční kuchyni založily sestry „Recepty od starkej“: Chtěly jsme lidi vrátit do dětství plného skvělých jídel, říkají
Pesto z lichořeřišnice: Podle bylinkářky Lindy je třeba kvalitní olej a předem namočená slunečnicová semínka