Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
maris uvařila 29. 8. 2025 11:07 Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem 0 0 Okomentovat
Doktor Vševěd z pořadu Na lovu přiznal, jak to má s vařením: Špagety nebo knedlíky z pytlíku zvládnu, ale nic velkého nezkouším
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka
Smažený květák s mandžuskou omáčkou - z indočínské kuchyně Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min