Bramborový gulášek: Na dokonale sladěnou harmonii výrazných chutí a vůní stačí pár ingrediencí, důležité je nešetřit cibulí
Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Rohlíčky z kynutého těsta jsou krásně vláčné a nadýchané jako obláček, ořechová nádivka s medem se rozplývá na jazyku
4 foto 8 kroků k dokonale křupavé francouzské bagetě: Důležitý je druh mouky i správně rozehřátá a napařená trouba
Vinná klobáska zapečená se sýrovo-houbovým těstíčkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku
Chutná a hutná polévka z květáku, pórku, brambor a hub Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku