Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
hanahcotton uvařila 30. 9. 2012 11:39 Bábovka s jablečnou vlákninou a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 30. 9. 2012 11:38 Bábovka s jablečnou vlákninou a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 30. 9. 2012 11:38 Bábovka s jablečnou vlákninou a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 30. 9. 2012 11:38 Bábovka s jablečnou vlákninou a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové placky pekáčky se dřív pekly na peci. Udělat se dají i na obyčejné pánvi na sporáku a nejlepší jsou nasladko
Plesnivé brambory aneb Zapečená delikatesa s nivou a smetanou chutná fantasticky, navzdory svému názvu